Discuta LIVE cu noi!

Servicii Extra

masina de baloane

Masina de Baloane

30 RON / ora

Masina electrica de facut baloane este potrivita oricarui tip de eveniment. Dispunand de telecomanda puteti comanda de la distanta ca aceasta sa produca 1200 balonase/minut ce se vor colora si imprastia diferit. .

Baloanele realizate sunt rezistente, dintr-un lichid non-toxic si nu irita pielea. Va asiguram ca un aemenea dispozitiv va face din evenimentul dumnavoastra unul spectaculos

Citeste Tot
masina de fum

Masina de Fum

30 RON / ora

Masina electrica de facut fum este ideala pentru a da evenimentului dumneavoastra un aer deosebit si o nota de mister.

La activarea sa prin telecomanda se va realiza o perdea de fum ce poate avea diferite culori si arome. Fumul astfel produs nu este toxic si nici iritant. Masina de facut fum va acompania la perfectie orice moment magic, ea putand fi combinata cu masina de facut baloane sau dispozitivul laser.

Citeste tot
proiectie laser

Proiectie Laser Joc de Lumini

30 RON / ora

Cu ajutorul dispozitivului laser, spatiul destinat evenimentului dumneavoastra, va fi invadat de culori deosebite ce prind viata luand diferite forme si executand diferite jocuri de lumini.Dispozitivul produce 4 tipuri de iluminare diferite ce vor capta atentia invitatilor.

aranjamente baloane

Aranjamente Baloane

0 - max 99 buc. - 550 RON

Oferim baloane cu aer, cu Heliu, putem realiza floricele simple sau duble din baloane, fluturasi din baloane si multe alte aranjamente in functie de dorinta si imaginatia fiecaruia. Putem scrie din baloane varsta sarbatoritului, numele sau chiar o urare.

pinniata

Piñata

de la 150 RON

Desi prima oara a aparut in Mexic, Pinata, a fost imprumutata ca si mijloc de divertisment de catre aproape toate popoarele.

Ea a devenit aproape de nelipsit din cadrul tuturor petrecerilor datorita surprizelor care se ascund in ea. Ea este umpluta cu confetti, jucarii si dulciuri pentru cei mici, pe care acestia le vor obtine dupa ce vor izbuti sa o rupa. Pinata poate fi si pentru adulti, ea fiind umpluta cu diferite cadouri.

Citeste tot
banner personalizat petrecere

Banner Personalizat Petrecere

Banner text 50-70 RON
Banner grafic 120 - 140 RON

Uimiti-va invitatii prin creativitate si stil inca de la sosirea acestora la eveniment cu ajutorul unui banner personalizat special pentru eveniment.

In el poate aparea o urare de “Bun venit” pentru invitati sau ii puteti ura in acest fel copilului dumneavoastra “La multi ani!”. Foarte accesibil ca si pret si foarte usor de montat Il puteti achizitiona intr-o gama nelimitata de culori. Personalizati-va petrecerea cu acest articol unic.

Citeste tot

Fotograf Eveniment

Foto Premium
Foto Economic
Foto Botez
2 Ore
2 Ore
Toata durata*
Album 50 Fotografii
Fotograf
Album 50 Fotografii
500 Fotografii
Animator
Fotografii Nelimitat
Videoclip 3 min.
Rama Foto
Videoclip 7 min.
250 RON
330 RON
440 RON


*Fotograf pe toata durata evenimentului la Biserica