Discuta LIVE cu noi!

Ce spun clientii nostri

"O echipa tanara si plina de oameni veseli. Am gasit din intamplare contactul lor si nu am regretat, petrecerea a fost foarte reusita."

Oana Serghei, Bucuresti

"Am primit un telefon de la ei in care mi se cerea o parere sincera despre personal. Am ramas surprinsa sa vad ca le pasa si se intereseaza de satisfactia clientilor sai. Mi s-a sugerat sa las si un comentariu daca doresc, exact asta am facut. Felicitari! copilul meu a fost foarte incantat de personaj si cu siguranta voi mai apela la voi."

Fam. Tudose

"Am avut o experienta placuta cu dumnealor. Ciudat este faptul ca sunt foarte tineri, dar atat de experimentati. Nu credeam ca un tanar ( eu am apelat la un erou, deci personaj masculin) sa aiba atata rabdare cu un copil. Se vede ca isi aleg cu grija colaboratorii si nu vor sa dezamageasca. Doar cuvinte de lauda la adresa personajului prezent la ziua de nastere a fiului meu. "

Stan Mihaela, Bucuresti

“Zambesc inca. De ce? Pentru ca pastrez inca figurina din flori primita cadou de la printesa personaj prezenta la aniversarea fiicei mele. Care apropoo, nu mai dorea deloc sa isi stearga de pe fata pictura dobandita in timpul petrecerii. Doresc sa multumesc acestei minunate echipe, in calitate de mama, in calitate de om, este minunat sa vezi atata dragoste pentru copii."

Zamfir Alina, Bucuresti

Afiseaza mai multe

Am ales sa lasam spatiu gol si pentru alte comentarii. Va multumim tuturor celor care ati apelat la serviciile noastre si va asiguram ca vom pastra aceeasi daruire si devotament pentru activitatea noastra, astfel incat sa fiti beneficiarii celor mai placute si frumoase petreceri pentru copiii dumneavoastra.