Discuta LIVE cu noi!

Ursitoare Botez

ursitoare botez

Ursitoarele sunt considerate cele trei zeite ale destinului. In numar de trei, ursitoarele, hotarasc soarta fiecarui prunc in prima saptamana de existenta a copilului.

Din vechi timpuri, credinta in ursitoare a existat, unele popoare crezand ca ele sunt trei femei ce reprezinta ziua, luna si ora nasterii copilului. Unele popoare cred ca ele vin sa urseasca soarta copilului in prima zi de la nastere, iar altele cred ca in a treia zi.

In acest scop se pregatesc daruri pentru ele, cat mai bogate si variate, pentru a le face sa rosteasca urseli minunate noului nascut. Urselile rostite de cele trei zane vor defini viata copilului, iar ceea ce au hotarat nu poate fi schimbat de nimeni si nimic.

Vrem sa reproducem pentru dumneavoastra, intr-un cadru feeric, momentul in care ursitoarele rostesc pentru noul nascut urselile ce ii vor defini viata.

Trei femei frumoase, imbracate in rochii de poveste, cu baghete fermecate vor intra pe muzica si cu miscari ample vor arunca petale, se vor roti in jurul copilului si rostind o incantatie magica, vor incepe urseala.

Prima ursitoare, Zana Iubirii, ii va dori micutului sa aiba parte in viata de dragoste adevarata si de o viata de poveste.

A doua ursitoare, Zana Intelepciunii. Ii va ursi pruncului intelepciune, curaj si o viata bogata.

Cea de-a treia, Zana Norocului, aduce cu ea, ca si daruri pentru cel mic, norocul si un drum cat mai usor in viata.

Din peisaj nu putea sa lipseasca Ursitoarea ce Rea care, desi la inceput este foarte suparata ca ea nu a fost invitata, pe parcurs ea este imblanzita de suratele ei bune si va completa uralele de bine facute de zanele cele bune.

Rochiile ursitoarelor noastre sunt rupte din poveste, special gandite si create pentru adevarate zane.

Accesorizate cu coifuri si baghete magice vor incanta privirile celor prezenti la botez.

Atmosfera de vis este intregita de efectele pe care masinile de fum si de baloane le ofera alaturi de muzica de pe fundal, special creata pentru acest moment.

Spectacolul se va incheia prin imortalizarea momentului in fotografii ce va vor aduce aminte intotdeauna de aceste clipe.

Pachete Ursitoare Botez Bucuresti

pachet standard ursitoare botez

3 Ursitoare Bune + CADOU masina de fum si confetti

Pachet Standard
pachet premium ursitoare

3 Ursitoare Bune si 1 Ursitoare Rea + CADOU masina de fum si confetti

Pachet Premium
pachet lux ursitoare

Ursitoare Bune, 1 Ursitoare Rea si 1 Inger + CADOU masina de fum, masina baloane si confetti + 1 Cadou personalizat SURPRIZA

Pachet LUX